MENÜ
Budaörs Városi Temető
Bemutatkozás
Tennivalók
Szolgáltatásaink
Elérhetőségeink
Egyéb szolgáltatások
Cégünk üzemeltetésében lévő temetők


Tisztelt Érdeklődő!

Egy bekövetkezett haláleset hatalmas lelki terhet ró a családtagokra, hozzátartozókra. Nem beszélve a temetéssel kapcsolatos ügyintézésről, a halálesettel kapcsolatos okiratok beszerzéséről, a távoli hozzátartozók értesítéséig, melyekre általában szűk idő áll rendelkezésre.

Cégünk, a Gábriel Könnye Temetkezési Kft segítséget szeretne nyújtani a hozzátartozóknak a halálesettel kapcsolatos teljes körű ügyintézésben, szolíd árakon.

Kiemelt területünk Pest megye, azon belül is Érd, Budaörs, Diósd, Törökbálint, Tárnok és Százhalombatta. K
érés esetén az ország bármely településén és országhatáron túl is vállaljuk a halottszállítást, temetések szervezését, lebonyolítását.

Temetésfelvételi irodáinkban nemcsak a teljes körű temetésfelvételt végezzük, hanem a temetkezéssel összefüggő tevékenységet végző további vállalkozókkal is kapcsolatban állunk (sírköves mester, virágkötők, egyházak, polgári búcsúztatók), ezzel is megkönnyítve a gyászoló hozzátartozókra háruló terheket.
Fenti feladatokon túlmenően cégünk vállalja a temetéshez kapcsolódó, más hatóságoknál történő ügyintézést is.
Cégünk a temetések végzéséhez saját tulajdonú gépjárművekkel, és a temetés végzéséhez szükséges jól felszerelt kellékrendszerrel és kegyeleti tárgyakkal is rendelkezik.


Ügyfeleink részére külön díjazás nélkül vállaljuk a kért szertartás befizetését a budapesti temetőkben.